Cov WS WBA 23

Alles onder één dak bij WB Autoservice

Aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag.

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw personenwagen of bedrijfswagen en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. U krijgt duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties dus geen verassingen achteraf. Wij beschikken over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto. Of het nu gaat om een APK keuring, een service beurt van een benzine, diesel, Hybride of een elektrische wagen, wij staan voor u klaar!.

Fabrieksgarantie

Bovendien onderhouden wij uw auto volgens de fabrieksspecificaties. Daarom behoudt u de fabrieksgarantie. U bent dus ook welkom met uw nieuwe auto.

Storing en diagnose

Elke personen en bedrijfswagen beschikt vandaag de dag over een grote hoeveelheid elektronica. Voor het vinden van een storing hebben wij diverse uitlees- en diagnose systemen. Wij lossen elke storing dan ook graag voor u op.

StoringDiagnose

Occasions

WB autoservice specialiseert zich in het verkopen en onderhouden van jong gebruikte auto's.
Wij staan garant voor onze vakkundige, snelle en voordelige service. Al de door ons aangeboden auto's zijn optisch en technisch gecontroleerd op gebreken en zijn zo nodig hersteld/vervangen.
Altijd met frisse APK en onderhoudsbeurt.

Reparatie OnderhoudUitlijnen 2

Wilt u uw auto financieren? Dan kunt u b.v. een aanvraag doen bij b.v. dtc web Lease voor een aanbieding op maat. Klik hiervoor onder uw gewenste occasion op Financieren.

Verhuur 9 personenbus 

(klik hier voor meer informatie)
WB Autoservice verhuur 9 personenbus 3

Ons uitgebreide dienstenpakket maakt WB-Autoservice uw partner in mobiliteit. Duurt een reparatie soms iets langer dan kan vervangend vervoer geregeld worden. Samen met mijn collega's heten we u van harte welkom.

De koffie staat klaar!
Kopje koffie 3

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen

Contact

Jessica-contact.jpg
T: 0528 - 241 396

Bellen met WB Autoservicedirect bellen

Stuur een emailinfo@wb-autoservice.nl

Adres

WB Autoservice
Dorpsstraat 28
7933 PC Pesse

Openingstijden

ma-di-wo-vr:
08.00 - 18.00 uur
do: 08.00 - 20.00 uur
za: 09.00 - 17.00 uur

WhatsApp

We zijn ook te bereiken via WhatsApp!

whatsapp

klanten vertellen9,5

 

logo BOVAG rgb


RDW Web22


bosch service